download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ADI SMOLAR - SE POČASI DALEČ PRIDE

adismolar27Pri založbi Gong Records je sredi avgusta izšel dolgo pričakovani album najbolj priljubljenega slovenskega kantavtorja Adija Smolarja, ki je že v prvem tednu na prodajnih policah dosegel lep prodajni uspeh! Album z 10 novimi skladbami je posnel v studiu ČINČ v Ljubljani s skupino Mestni postopači.


Pesmi nam zopet ponujajo pester pogled v našo vsakdanjost v stilu Adija Smolarja, ki je znan po tem, da zna tudi o resnih stvareh peti na šaljiv način, zato nam tudi na novem albumu postreže z zanimivimi in aktualnimi temami; Opozicija, Prijateljstvo, Ljubezen & zvestoba, Če te ena noče, te pa druga hoče, Bavbav, Ne gre, ne gre, Življenje se konča,… so naslovi novih pesmi.

Posebnost albuma pa je ta, da je Adi k sodelovanju povabil pevko Tanjo Žagar in tako prvič v svoji glasbeni karieri zapel v duetu. Adi bo svoj novi album prestavil septembra na velikem promocijskem koncertu v Cvetličarni v Ljubljani.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav