download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ALENKA GODEC - SO NAJLEPŠE PESMI ŽE NAPISANE II

ALENKA_GODEC_Najlepe_pesmi_II_NASLOVNICAAlbum So najlepše pesmi že napisane, eden najuspešnejših glasbenih projektov pri nas, je v prvih decembrskih dneh dobil zasluženo nadaljevanje. Novi album Alenke Godec So najlepše pesmi že napisane II je drugi del serije priredb nepozabnih skladb, ki nam prinaša 11 skladb iz bogate slovenske glasbene tradicije. Najavna skladba Življenje je lepo že več kot mesec dni kraljuje na glasbenih lestvicah slovenskih radijskih postaj in razveseljuje poslušalce z optimističnimi besedami.


Producent albuma So najlepše pesmi že napisane II, ki je bil posnet v novomeškem studiu RSL, je Jani Hace, ki tudi avtor aranžmajev vseh skladb (razen Utrinek, za katero je aranžma prispeval Miran Juvan). Posebna glasbena gosta na albumu sta Trkaj (Dotakn' se me z občutkom) in harmonikar Janez Dovč (Nerodna pesem, Ne pozabi na stare čase).

Kako tako nove priredbe kot tudi stare zvenijo v živo boste lahko zelo hitro preverili, saj ustvarjalna ekipa novega albuma pripravlja promocijski koncert, ki bo popestril decembrski praznični čas. Tako bodo v sredo, 22. 12. 2010 pripravili poseben glasbeni večer v ljubljanski Cvetličarni s številnimi glasbenimi gosti.

ALENKA GODEC - Življenje je lepo

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav