download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ALL4PLAY - NEVARNA IGRA

all4playDEJAN_MILICEVICZasedba 4play, ki se je ob novem projektu preimenovala v all4play, je v preteklih petih letih delovanja postregla z uspešnimi singli Tarča, Živi pesek, DJ in drugimi, navdušila občinstvo s petjem in plesom ter prejela kar nekaj nagrad na različnih festivalih doma in na področju nekdanje Jugoslavije. Te dni pa predstavljajo novi, drugi studijski album. Naslovili so ga Nevarna igra in je z datumom 1.12.2010 izšel pri založbi Reflektor.


Na promocijskem dogodku v ljubljanskem Sputniku so Tina, Sanja, Matjaž in Grega v živo odpeli nekaj pesmi ob spremljavi klavirja, med njimi tudi aktualni single Skupaj. Na koncu pa so zbranim novinarjem in prijateljem predstavili še videospot, ki je nastal pod taktirko Dejana Miličevića. Izdelek te dni prihaja na male ekrane.

ALL4PLAY - Skupaj

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser."Na našem drugem albumu se nahaja 10 super pesmi, pri katerih so nam pomagali tuji avtorji.  Pesmi so po našem mnenju v primerjavi s prvim albumom bolj odrasle, narejene pa z vso našo energijo in ljubeznijo do glasbe. Ponosni smo na ta album, saj smo ga pripravljali dobro leto in smo res želeli, da vsaka pesem izpade tako, kot smo si jo zamislili skupaj z avtorji.  Smo mnenja, da je na albumu kar nekaj potencialnih hitov," pravijo o albumu člani skupine.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav