download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ALMOSTRAGE - ALMOST THERE

almostrage12
Danes (11.11.11) je obalna skupina AlmostRage uradno izdala svoj prvenec »Almost There«. Album na katerem je zbranih osem avtorskih skladb je nekakšen presek dosedanjega delovanja zasedbe od leta 2004. Pred tedni je bil predstavljen tudi videospot za singel »Red, ki je doživel pozitiven odziv glasbenih kritikov. Album je brezplačen in dostopen za prenos na uradni spletni strani skupine (www.almostrage.com).
V sodobni dobi agresivne in prenasičene glasbe v metal žanru je začutiti primanjkljaj enostavnosti, jedrnatosti in edinstvenosti. AlmostRage, kot samo ime pove, izvajajo metal glasbo z manjšo mero besa in večjo vsebnostjo melodičnosti. Almost Rage, v sestavi: Edi Udovič (bas, vokal), Iztok Bajc (kitara), Igor Marasovič (bobni) ter Bojan Sinkovič (kitara, spremljevalni vokal) prisegajo na unikatnost ter prepoznavnost lastnih aranžmajev.
Uradni, prvi promocijski koncert »Almost There« bo skupina imela 9. Decembra 2011 v koprskem Figa Rock Baru, kjer bodo med drugim tudi razveselili oboževalce s presenečenjem. Ob začetku naslednjega leta se bo skupina odpravila na krajšo promocijsko turnejo, kjer bo svojo stvaritev predstavila tudi širši slovenski javnosti.
AlmostRage lahko spremljate na njihovi uradni spletni strani www.almostrage.com, kjer si brezplačno naložite njihov album ter ogledate novi videospot za singel »Red«.
Včeraj je obalna skupina AlmostRage uradno izdala svoj prvenec Almost There. Album na katerem je zbranih osem avtorskih skladb je nekakšen presek dosedanjega delovanja zasedbe od leta 2004.


Pred tedni je bil predstavljen tudi videospot za singel Red, ki je doživel pozitiven odziv glasbenih kritikov. Album je brezplačen in dostopen za prenos na uradni spletni strani skupine.

V sodobni dobi agresivne in prenasičene glasbe v metal žanru je začutiti primanjkljaj enostavnosti, jedrnatosti in edinstvenosti. AlmostRage, kot samo ime pove, izvajajo metal glasbo z manjšo mero besa in večjo vsebnostjo melodičnosti. Almost Rage, v sestavi: Edi Udovič (bas, vokal), Iztok Bajc (kitara), Igor Marasovič (bobni) ter Bojan Sinkovič (kitara, spremljevalni vokal) prisegajo na unikatnost ter prepoznavnost lastnih aranžmajev.Uradni, prvi promocijski koncert Almost There bo skupina imela 9. decembra 2011 v koprskem Figa Rock Baru, kjer bodo med drugim tudi razveselili oboževalce s presenečenjem. Ob začetku naslednjega leta se bo skupina odpravila na krajšo promocijsko turnejo, kjer bo svojo stvaritev predstavila tudi širši slovenski javnosti.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav