download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ATOMIK HARMONIK - TRAKTOR POLKA

atomikharmonik11Skupina Atomik harmonika je včeraj v Viškem Hramu v Ljubljani predstavila novi album z naslovom Traktor Polka. Na albumu se poleg že znanih uspešnic, kot so Sladko vince, Pivo mi dej, Choco La, Traktor Polka, nahaja še nekaj prihajajočih veselih poskočnic te zabavljaške skupine.


Pomlajena zasedba Atomik Harmonik, ki letos praznuje že 7 obletnico delovanja, nam tako z novim albumom prinaša že utečen atomski melos, ki pa so ga začinili s priredbo skupine Agropop s pesmijo 'Jasmina.

Pri projektu so sodelovala sama uveljavljena imena, s katerimi skupina sodeluje že od začetka. Dare Kaurič kot avtor skoraj vse glasbe in besedil, aranžer Aleš Čadež, pri končni produkciji pa sta tokrat še sodelovala Tone Košmrlj in Tadej Mihelič.

Kot zanimivost lahko povemo, da bomo prvikrat v Sloveniji CD od ponedeljka dalje lahko kupili v kuvertni izvedbi, kar je zelo pocenilo samo proizvodnjo in bo tako album dosegljiv po nizki ceni široki množici.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav