download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: AVVEN - KASTALIJA

avven181Skupina Avven je z začetkom meseca na police glasbenih trgovin postavila svoj novi avtorski izdelek. Album Kastalija, ki so ga njihovi podporniki že nekaj časa nestrpno pričakovali prinaša 10 novih avtorskih skladb, ki jih označuje osnovna usmerjenost skupine v svet fantazije, pravljic in čudežev.


Album je bil v celoti posnet v studiu Ork, delo producenta pa je tokrat odlično opravil Matej Režek. K studijskemu albumu so tokrat Avven povabili kar nekaj glasbenikov. Na Kastaliji lahko slišite godalni kvartet, fanfare, piščali, spremljevalni zbor in seveda obsežno paleto različnih ljudskih inštrumentov.

AVVEN - Vvile

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Anam, glavni vokal skupine nam je razkril nekaj podrobnosti o novem albumu: "Ime Kastalija je vzeto iz grške mitologije ter označuje izvir, h kateremu so ljudje hodili po navdih. Ime se nam je zdelo več kot primerno za naš novi album, saj so na njem verjetno naše najboljše stvaritve do sedaj. Od prvenca smo napredovali tako v idejnem kot tudi v aranžmajskem pogledu, seveda pa je tudi kvaliteta produkcije na precej višjem nivoju. Po mojem mnenju smo na Kastaliji uspeli združiti in izraziti vse, po čemer smo prepoznavni – čarobne ljudske melodije, močno rock ozadje ter na trenutke šaljiva razigranost – to smo Avven."

Avven so torej ponovno visoko na krilih. Po lanskem letu, ko so na radijske postaje uspešno lansirali kar 2 nova singla, lahko na lestvicah radijskih postaj trenutno ujamemo njihov novi single Vvile, album Kastalija pa bomo lahko v živo poslušali tudi na poletnih festivalih ter klubski turneji, ki sledi v jeseni.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav