download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: BAKALINA - BUOHDIDABRA

bakalina-band2Nekoč pogosto uporabljen pozdrav Buohdidabra (Bog daj dobro) danes le redko slišimo. Tokrat nas z novim albumom Buohdidabra pozdravlja duo Bakalina, ki ga sestavljata Jani Kutin - glas in Renata Lapanja - harmonika. Podobno kot na prvencu Pakašnca nam Bakalina tudi sedaj ponuja zvrhano skledo zgodb: jemlje jih iz kmečkega življenja kot je bilo nekoč, dotakne pa se sodobnega sveta, kjer kritizira sistem, v katerem se je znašel sodoben kmet in na humoren način opisuje odnose med moškim in žensko.


Harmonika nas s preprostimi in igrivimi melodijami nehote spominja na ljudsko glasbo, ki pa jo začinjena besedila v čadrškem narečju naredijo unikatno in Bakalini prepoznavno.

BAKALINA - Bluo je lpuo

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Album Buohdidabra napoveduje tudi singel Bluo je lpuo (Bilo je lepo -  po Čadrško) kateri se nahaja tudi na novem albumu. Predstavitev novega albuma se bo zgodila 26.2. v kinogledališču Tolmin.

Album si lahko zagotovite (po ceni ki si jo kar sami postavite) na spletni strani: www.macefizelj.si/bakalina
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav