download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: BOMBAJ ŠTAMPA - NEKA DJ ODMAH DOLE CJ

BombajStampa_fotoMiroMajcen-1Bombaj Štampa so na včerajšnji promociji vsem zbranim prijateljem in sedmi sili dokazali, da so v živo še bolj udarni, še bolj rockerski kot na albumu Neka DJ odmah dole CJ, ki so ga včeraj tudi uradno predstavili v Dvornem baru v Ljubljani.
Skladbe kot so Nedim, Vriska, Palim se na guranje, Neka traje in druge iz novega albuma te kultne sarajevske zasedbe smo v Ljubljani od izida albuma v lanskem letu tako lahko v živo slišali prvič. Odzivi vseh zbranih pa so navdušili tudi Bombaj Štampo, ki so ravno zaradi tega odigrali tudi nekaj skladb 'izven' uradnega repertoarja; tudi nekaj malce starejših, iz prejšnjih albumov zasedbe.

Bombaj Štampa je nedvomno band, ki ne rabi DJ-ja (kar, mimogrede, nekako sugerira tudi naslov njihovega albuma), saj s svojo glasbo in neverjetno odrsko energijo več kot dokazujejo znova in znova.

Povratniški album Neka DJ odmah dole CJ zasedbe Bombaj Štampa z Brankom Djuričem – Djurom na čelu je postregel že z dvema uspešnicama – nekakšno rock'n'roll-pop-disko skladbo Vriska ter aktualnim singlom Nedim, za katerega so člani banda pred kratkim v Sarajevu posneli tudi videospot. Novi album Bombaj štampe je že v prodaji!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav