download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: CHORCHYP - POT SAMURAJA

chorchyp-mocsamuraja28Pa smo ga dočakali – težko pričakovani prvenec kranjskogorskega raperja Chorchypa je že na prodajnih policah. Na albumu s pomenljivim naslovom Pot Samuraja je 14 skladb, med njimi tudi singli Za vse, Nedosegljiva ter aktualni Čast in Spoštovanje in angleška verzija Honor & Respect. Že sami naslovi nam povejo, kaj so gonilne vrline v Chorchypovem življenju. Borilne veščine, glasba in ljubezen so stvari, ki se jih loti strastno in predano, življenje zajema s polno žlico, ob tem pa ne pozablja na spoštovanje do soljudi.


Gostje na albumu Pot Samuraja so Vlado Pilja (Nedosegljiva), Štefica Stipančević - Steffy, Klemen Peternel – Peternelly in ameriška zasedba Outlawz, njegov producent pa je Anže Langus Petrovič.
Chorchyp je o novem albumu dejal: "Resnično sem srečen, ker je končno izšel album, na katerega sem zelo dolgo čakal. S tem glasbenim izdelkom želim ljudem pokazati svoje življenje.«"

Chorchyp bo svoj novi album premierno predstavil v rodni Kranjski gori, in sicer v soboto, 5.3.2011 v okviru tradicionalne zimske zabave Xplosion Of Fun. Vabljeni na koncert in dobro zabavo, Chorchyp pa obljublja tudi zanimivo presenečenje!
Podajte se s Chorchypom na Pot Samuraja.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav