download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ČUKI - RIBIČ PEPE

cuki01Kaj nastane, če moči združijo najpopularnejša glasbena zasedba v samostojni Sloveniji in najpopularnejši otroški TV junak Ribič Pepe? To je lahko videlo in slišalo to nedeljo nekaj tisoč obiskovalcev Čarobnega dne v Arboretumu. Ob izidu otroške plošče s številnimi uspešnicami, ki jih že prepeva staro in mlado, so Čuki in Ribič Pepe skupaj s plesalci Plesnega mesta spravili v plesno-glasbene ritme vse otroke, pa tudi njihove starše, dedke in babice. Še rožice v Arboretumu so bile težko pri miru.


Uspešnice Čukov in Ribiča Pepeta, kot so Foksner, Mi gremo pa na morje, Lačni, Gusar Kakadu Du, Hozntregarji, Gremo okrog sveta, Lumpi, Kavbijci in indijanci in mnoge druge so, na veliko veselje otrok, staršev, vzgojiteljev, končno na voljo na CD plošči. Poleg številnih uspešnic so na albumu tudi karaoke verzije vseh pesmi skupaj z besedili, na Youtube-u pa si lahko ogledate vse plesne koreografije, ki jih otroci že plešejo.

Vonj poletja, zabave, plesa, brezskrbnih počitnic, ki vas bo tudi sredi najhujše zime spravil v dobro voljo, je skrit v školjki imenovani Čuki - Ribič Pepe.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav