download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: DARE KAURIČ - PARTIGIANO DI AMOR

darekauric22Preden CD plošče dokončno izginejo in jih nadomesti kakšen poseben čip, ki bo po možnosti vgrajen kar v nas ali pa bo lebdel v kakšnem oblaku, je svojo prvo samostojno ploščo izdal Dare Kaurič.


Eden izmed najbolj zabavnih glasbenikov na naši sceni je poznan tudi kot avtor in soavtor vseh uspešnic neuničljivih idrijskih matadorjev Kingstonov, kjer je njihov član že od samega začetka. Seveda pa njegov bogat glasbeni opus ne obsega samo delovanja v skupini najbolj zabavnih Idrijčanov, temveč je Dare tudi avtor in soavtor vseh skladb legendarne punk skupine Kuzle, avtor vseh največjih uspešnic Zablujene Generacije, ter tudi izvršni producent in avtor hitov turbo prvakov Atomik Harmonik. Njegove skladbe izvajajo tudi žurerji Mambo Kings, kultni Videosex, rokerji Big Foot Mama, nacionalna Natalija Verboten in mnogi drugi.

Ker mu očitno idej ne zmanjkuje, je vzporedno z delom v svoji matični skupini ocenil, da je čas za prvo samostojno ploščo z naslovom Partigiano Di Amor, katera je izšla v tem tednu. Plošča, ki jo je posnel z gostujočimi glasbeniki, za to priložnost poimenovanimi The Bikini Detectors (iz njegovega besedila skladbe Mini Bikini - Kingston), prinaša različne glasbene stile, saj pravi, da se hitro naveliča enega žanra in se rad preizkusi v čem novem. Skupna točka vseh komadov pa je pozitiva, okus po morju in soli, po ukradenih poljubih, in ležernostih...

Prvi singel, ki je zaokrožil po radijskih valovih, je nosil naslov Zunaj se sonce smeje in z njim je bilo napovedano poletje, s prihajajočo jesenjo pa na izbrane radijske postaje že pošilja novo uspešnico in naslovno pesem Partigiano di amor.

Ko boste prisluhnili novemu izdelku, na katerem je deset potrjenih glasbenih uspešnic, vas bo zajela pozitiva, ki jo lahko doživite tudi ob obisku njegove Facebook strani in njegove uradne spletne strani.

Za nosilno skladbo Partigiano Di Amor je posnet tudi videospot, ki so ga posneli v Benetkah in v Kopru in bo v kratkem zajadral med gledalce.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav