download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: DIRTSWITCH - PHOENIX DOWN

Dirtswitch16Dirtswitch so energična alternativna zasedba iz Naklega pri Kranju, ki je pred kratkim izdala svoj prvenec z naslovom Phoenix Down. Album združuje motive padcev in ponovnih vzponov, simbolizira osebne zgodbe članov zasedbe, ki so skupaj združene v visoko-oktansko rock doživetje. Težke kitarske riffe, ki tvorijo večino albuma ter nekaj umirjenih balad odlikujejo teksti v angleščini, saj skupina svojo glasbo uspešno predstavlja tudi v tujini.


Fantje se pripravljajo na turnejo po Sloveniji, kjer bodo predstavili svoj  prvenec, ki že žanje pohvale in uspeh. Prvi nastop v okviru turneje se obeta že 23. 9. 2011 v ljubljanskem Popi's pubu, kjer bodo za poslušalce predstavili nekaj posebnega - akustične aranžmaje svojih skladb.

Sicer pa je bila skupina Dirtswitch je bila ustanovljena v letu 2009, s snemanjem zgoščenke pa so pričeli že po slabem letu obstoja. Svoje vplive črpajo iz grunge in post-grunge obdobja. Koncertirajo tako na domačih kot tujih odrih, letos pa so se udeležili še mednarodnega glasbenega tekmovanja International live award 2011, kjer tekmuje več kot 1000 skupin iz 5 evropskih držav. Fantje so se uvrstili v finale in dosegli 8. Mesto. Skupina je v letošnjem letu natopila tudi na dveh večjih domačih prireditvah – Majskih igrah in festivalu Schengenfest. Njihov album lahko naročite preko uradne spletne strani (http://www.dirtswitch.com), na voljo pa je tudi v digitalni obliki na iTunes, CDBaby, Last.fm in drugih svetovnih spletnih trgovinah. Vse novice se lahko spremljate na njihovi uradni strani, FB straneh, Twitterju, YouTubu in Myspacu.

Foto: Vedran Tomšić
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav