download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: GAL GJURIN - DUŠA IN TELO

galgjurin17Po odlično sprejetem in uspešnem albumu Srce (december 2008, zal. Sedvex), po seriji izjemno uspešnih koncertov in po zaključeni plošči Vlada Kreslina Drevored, pod katero je podpisan kot producent in soavtor, se Gal Gjurin vrača na domači glasbeni poligon z novo avtorsko ploščo Duša in telo.
Gre za nadaljevanje Galove glasbene poti, ki jo je nakazal skozi ploščo Srce, kljub temu pa Duša in telo prinaša sveže in izvirne zvočne pokrajine, kot se za Gala tudi spodobi. Ploščo je posnel skoraj v celoti sam, prav tako je podpisan kot avtor, izvajalec, producent in založnik.

Spremenil je tudi diskografski status, saj bo plošča Duša in telo izšla v okviru Gjurinove novo ustanovljene založbe Had. Album bo izšel na različnih nosilcih zvoka.

Ploščo bo pospremil na pot premierni Koncert za dušo in telo v Gallusovi dvorani Cankarjevega doma v Ljubljani 28. februarja 2011 ob 19.30. Predpremierno pa bo Gal s spremljevalno zasedbo in gosti nastopil 26. februarja v Krškem, kjer se bo uradno začela koncertna turneja. Obsegala bo precejšnje število dvoranskih nastopov po vsej Sloveniji, ne glede na odročnost ali majhnost določenih krajev.

Prve dni februarja bo moč slišati tudi novo skladbo Nisem kriv, ki bo kot prvi singel uvedla album.

Širok nabor Galove glasbe (skupaj z besedili pesmi, poezijo in glasbenimi priboljški) pa lahko po novem povsem brezplačno pretočite s prenovljene uradne spletne strani www.galgjurin.si
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav