download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: KINGSTON - KINGSTON V ŽIVO!

Kingston_Krizanke_by_Miha_RekarNa prodajne police z današnjim dnem prihaja novi album ene od naših najboljših, najpopularnejših in najbolj zabavnih pop skupin – skupine Kingston. Album, posnet 2. junija letos na velikem koncertu skupine v ljubljanskih Križankah, nosi naslov Kingston v živo! in vsebuje vse njihove največje uspešnice. Izid albuma je pred kratkim že napovedala live verzija skladbe Cela ulica nori.


Pozitivno, peklensko vzdušje, ki je vladalo v Križankah si sedaj lahko pričarate tudi doma!

KINGSTON - Cela ulica nori (live)

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Kingston so na 2 ure trajajočem koncertu predstavili svoje največje hite, ki so sedaj ovekovečeni v live verziji. Na dvojnem albumu boste lahko slišali skladbe kot so Cela ulica nori, Republika Banana, Plesati na soncu, Dej Povej! Dej povej!, Non Stop, Hotel Modro nebo, Čist en mejhn radio, Original, Ko bo padal dež, Kocka je padla nate, 3 prste tekile, Luna nad obalo, Bingo Bango Mango Tango, Vzemi vse in mnoge druge.

Na koncertu oz. velikem koncertnem praznovanju 15. obletnice skupine Kingston so poleg Rena Čibeja, Dareta Kauriča, Zvoneta Tomca, Dejana Dimca ter Klemna Ogrizka na odru stali še mnogi drugi glasbeniki: Rok Škarabot, Špela Novak, Martina Pavalec, Iztok Kaljanac – Jež, Andrej Plesec – Aga, Andrej Sraka ter Jure Gradišnik. Manjkali pa niso niti posebni gostje, ki so, vsak na svojsten način, začinili nekatere od skladb – Alya je s Kingstoni izvedla skladbo Republika Banana, Gregor Skočir se jim je pridružil pri skladbi Izgubiva se lahko v noč, vokalna zasedba 4Given pri skladbi Moderne sirene ter Vesele Štajerke pri skladbi Hotel Modro nebo, za to priložnost poimenovani kar Hotel Alpsko nebo. Celotno dogajanje na odru pa so z zastavami in drugimi rekviziti popestrile plesalke iz NC Dance ter artistki na hoduljah Maša Ceglar in Petra Markovič.

Za Kingstone je bilo leto 2010 nedvomno leto velikih mejnikov: prvenstveno si ga bodo zapomnili po praznovanju 15. rojstnega dne, velikem in odmevnem koncertu v ljubljanskih Križankah, ter svežemu albumu Kingston v živo, prav tako pa po vseh oboževalcih, ki so se udeležili velikega slavja ter dugih koncertov skupine.

Skupina Kingston je ena najbolj priljubljenih slovenskih glasbenih skupin, vsekakor pa tista, ki da poseben pečat vsaki pravi zabavi. Pozitivna energija, izjemna karizma na odru, kakovost izvedbe glasbe in uspešnica za uspešnico so glavne karakteristike, ki Kingstone v samem vrhu držijo že polnih 15 let delovanja.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav