download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MAPLE - MADE A PROMISE

maple22Javor Škerlj Vogelnik, poznan kot Maple je mlad slovenski glasbenik s pogumno vizijo. Leta 2008 je z namenom spoznati glasbenike in producente odšel v London. Po 6 mesecih je med drugimi srečal producenta in basista Joha Rigbya, kateremu so bili njegovi demo posnetki všeč in pomagal mu je realizirati sanje. Sodelovanje je pripeljalo do prvega večjega glasbenega projekta, ki se je zaključil oktobra 2009. Album je izšel leto kasneje. Studijski album Made a Promise vsebuje 10 pesmi od katerih je ena v slovenskem, ostale pa v angleškem jeziku.


Gre za mešanico britpopa, indie in elektro glasbe. Digitalizirani vokali, električni zvok, globoka besedila in nekaj eksperimentiranja so prinesli svežino na slovensko glasbeno sceno.

MAPLE - It's meant to be

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Poleg glasbe ima Maple še eno strast - srfanje na valovih. Vroče sonce, veliki valovi in svoboda misli so njegova inspiracija. Med številnimi potovanji po svetu, se je Maple zavedel, da ima svet veliko ponuditi in tako je nastala The Maple Organisation v podporo viziji, ki jo posreduje preko svoje glasbe. Maple je svoj pogled na svet razložil s stavkom: "Na tem planetu obstaja mnogo več kot lahko vidimo z očmi, slišimo z ušesi in občutimo z našimi prsti."

Po Londonskem modelu je Maple v Sloveniji pričel s serijo koncertov pod imenom Odprti mikrofon. Gre za akustične prireditve po različnih klubih širom države, ki privabljajo glasbene navdušence in jim omogočajo slišati in izkusiti nekaj novega. Po drugi strani pa je Odprti mikrofon odlična priložnost tako za mlade kot že uveljavljene glasbenike, da predstavijo svoje delo publiki.

Na spomlad in poleti 2011, Maple načrtuje krajšo turnejo po Evropskih festivalih, spomladi tudi v Sloveniji. Trenutno potrjena datuma sta 29.4. (Klub Metropol, Celje) in 5.5. (Orto bar, Ljubljana).

Več informacij in možnost poslušanja celotnega albuma pa na www.themaple.org.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav