download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MARKO GROBLER - IZ DNEVA V DAN

markogroblerMarko Grobler, mariborski kantavtor, danes objavlja svojo prvo samostojno zgoščenko Iz dneva v dan. Plošča izide pod okriljem založbe Celinka. Dolgoletne glasbene izkušnje je povezal v zelo zanimiv paket dvanajstih skladb. Projekt je nastajal dobrih šest let; posnetki so nastajali v studiu 22 Regionalnega RTV centra Maribor in v studiu Simona Šimata, ki je tudi producent albuma. Marko je poleg lastnih avtorskih besedil uglasbil tudi besedila znanih slovenskih umetnikov (Feri Lainšček, Gregor Preac, Bojana Kunst).


Skladbe s plošče so sveže, prepojene z avtorjevo značilno osebno noto in prežete s kakovostnimi besedili. Zagotovo gre za odličen projekt mariborskega umetnika, ki bo na slovenski glasbeni sceni pustil močan pečat. Pri snemanju plošče so sodelovali še: Žiga Golob – kontrabas, Miran Celec – bobni, Samo Pečar – bas kitara, Luka Gaiser – kontrabas, Simon Šimat – električna kitara, Bojan Logar – klarinet in saksofon, Gregor Antauer – hammond orgle.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav