download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MAŠA - 180°

Masa02Svoj debitantski prvenec bo 4. aprila izdala Maša. Simpatična pevka se je s pesmijo A si mislil name podala na samostojno glasbeno pot, pod svoje okrilje jo je vzel Jan Plestenjak, ki je tudi producent njenega debitantskega albuma 180°, napisal pa je tudi večino pesmi za Mašin prvenec.


Kot drugi singel je na radije na Valentinovo prišla romantična balada A me maš malo rad, ki jo je Maša predstavila v oddajah NLP, Spet doma in ostalih medijih, z raperjem Nipkejem pa sta naredila tudi priredbo Povej (a me maš malo rad), ki se tudi že uvršča visoko na radijskih lestvicah.

Na albumu bo poleg omenjenih dveh še 8 pesmi, med drugim tudi dva dueta: duet s Tomažem Domiceljem Slovenskega naroda sin sta Maša in Tomaž predstavila na nedavni prireditvi Viktorji 2010, v drugem pa se pridruži skupini Kingston v priredbi njihovega poletnega hita Luna nad obalo.

Album nosi naslov 180°, saj je njena samostojna glasbena kariera popoln preobrat od prejšnjih skladb, po katerih se je morda spominjamo. Vsekakor čudovit začetek!
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav