download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MELODROM - VSE KAR SI PUSTILA DA LEŽI NA TLEH

MelodromLIPA1fotoPeterGorensekLjubljanska zasedba Melodrom je pri založbi Nika Records 10. maja izdala svoj tretji studijski album z naslovom Vse kar si pustila da leži na tleh. Za razliko od povsem angleškega The Guide in angleško-slovensko-francoskega prvenca Melodrom, se je skupina tokrat odločila za besedila v domačem jeziku: pesmi na novi plošči so v slovenščini, izjema je le duet By the Bedlam Wall, na katerem gostuje Chris Eckman.

Plošča  je bila posneta in zmiksana v Pavarotti centru v Mostarju, produciral jo je Zmago Šmon.  Melodrom na njej nadaljuje in razvija svojo avtorsko poetiko, ki je zavezana melodičnosti, melodramatičnosti in iskanju lastnega izraza. Poleg glasbe in besedil so člani skupine ponovno sami pripravili tudi celotno grafično podobo, medtem ko vizualije in videospot pripravljata Boštjan Božič – Boško in Ivana Gregor, sicer skupaj podpisana kot Soaked Productions.

Album Vse kar si pustila da leži na tleh bo kmalu mogoče slišati in spremljati tudi na strani Youtube: Melodrom bo za vse pesmi posnel tableaux vivants, žive slike, in jih, po eno na mesec, objavljal na tem spletnem portalu.

MELODROM - Vsi smo kdaj še nekdo drug

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Foto: Peter Gorenšek
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav