download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MIA ŽNIDARIČ & BIG BAND RTV SLOVENIJA - TI VEŠ

MIA_mons_007S slavnostnim koncertom na Brdu pri Kranju je luč sveta ugledala nova  plošča Mie Žnidarič z naslovom Love You Madly. Gre za glasbeno sodelovanje med Big Bandom RTV Slovenija, dirigentom Tadejem Tomšičem, skladateljem Stevom Klinkom in našo odlično pevko jazza. Ljubljanskemu občinstvu je bila zgoščenka uspešno predstavljena  minuli konec tedna v hotelu Mons.


Na albumu se je znašlo trinajst skladb, nekatere poznamo že s plošče Nevidni orkester, nekaj je jazz standardov, svoj prostor na zgoščenki sta si prislužili tudi skladba HiLili, Hi-Lo, ki jo poznamo iz filmske uspešnice Lili in skladba Ti Veš, ki se že uspešno vrti po radijskih valovih. "Skladba Ti veš se mi je zdela najprimernejša za singel, saj zajema širši krog občinstva, je močno izpovedna, vsak se lahko najde v njej," je pojasnila Mia.

To soboto nam bo Mia ploščo podrobneje predstavila kot gostja v priljubljeni oddaji Spet doma. Na odru ji bo delala družbo plesalka in  koreografinja Ana Pandur.

MIA ŽNIDARIČ & BIG BAND RTV SLOVENIJA - Ti veš

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Foto: Hugo Šakoranje
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav