download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MIT - AKUSTIK

MIT_akustikPrvi album skupine MIT danes praznuje prvi rojstni dan. Izdali so ga na bivši Dan mladosti natanko pred letom dni. Poimenovali so ga Stik.

Ob prvem rojstnem dnevu fantje predstavljajo nov album, ki nosi naslov AkuStik. Že sam naslov pove, da bomo slišali prirejeni del albuma Stik v akustični različici. Album je bil posnet na inštitutu SAE, mix in mastering so zaupali producentu Željku Mladenoviću iz studia Apollo Music recording.
Ni skrivnost, da skupina MIT že snema svoj drugi album, ki bo še bolj udaren in "težak". Kmalu bo ugledal luč sveta tudi nov videospot.

V eter pošiljajo single Senca, promocija albuma pa se bo zgodila to soboto v kranjskem lokalu Down Town, kjer bodo obiskovalcem razdelili prvih sto cd-jev brezplačno. Da bo promocija še bolj kulturna in hkrati zabavna, bodo dogodek dopolnili improvizatorji Rok Bohinc, Sašo Stare in Nejc Šmit z Impro predstavo.

Skupina MIT bo odigrala celoten album v živo, sledili bodo gostje Rock Shock, vrhunec pa bo skupen nastop obeh skupin, združenih v že znani RockStik tour. Vokalist skupine Rock Shock Matej Zalar je tudi sodeloval na albumu AkuStik. Fantje pa so za obiskovalce pripravili tudi glasbeno presenečenje.

MIT - Senca

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav