download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: MIT - ASERTIV

mit22Nekaj časa je minilo od predstavitve zadnjega singla in videospota skupine MIT z naslovom Črn dež. Osvežimo spomin. Skupina MIT je svoj prvi single z naslovom Neskončen dan predstavila oktobra 2008, prvi studijski album z naslovom STIK pa 25.5.2009. Leta 2010 je sledil drugi album v akustični izvedbi prav tako 25.5 in enako letos, ko predstavljajo svoj tretji album s pogumnim naslovom Asertiv.

 
V eter radijskih postaj pošiljajo single z naslovom Parizina, na ekrane in na splet pa spot, pravzaprav dramsko-glasbeno uprizoritev iste skladbe. Ne gre spregledati dejstva, da skupino MIT odlikujejo edinstvena besedila avtorja in kitarista skupine Matevža. Od Noela Lorda Byrona, preko našega Franceta Prešerna, drugače, sveže in predvsem novo, prelito v njihovo glasbo. Sporočilna moč glasbe je tako še močnejša. Ne gre za plagiatorstvo, gre za navdih. Kreacijo novega v tem času in prostoru.

Fantje živijo glasbo in ne spreminjajo stila, motivov in se ne prilagajajo nekim "tihim" normam. Verjamejo v to kar delajo. Če jih vprašamo če se še vedno učijo in raziskujejo je odgovor pritrdilen. In to je njihova pot, ki si so jo izbrali pred natančno dvema letoma.
Vokalist Uroš Petrovski napoveduje energičen album z desetimi avtorskimi skladbami. Po njegovih besedah ostajajo zvesti svojemu stilu, so pa skladbe še bolj močne in polne trdih "riffov". Album je nastajal več kot leto dni, iskali so tisto pravo kombinacijo in jo pravočasno našli.

Kitarist Miha Oman-Buco pravi, da je delo v studiu trdo, pa tudi zabavno, največje veselje pa so zanj koncertni odri. Tam šele pride do izraza tista silna energija, po kateri so fantje znani.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav