download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: NEVEMBER1 - HIMNE, HVALNICE, MOLITVE, CIFRE, VOJAKI IN DISKO

nevember12Zasedba Nevember1 je na uradni promociji in koncertni predstavitvi predstavila pravkar izdani prvenec Himne, hvalnice, molitve, cifre, vojaki in disko. Kljub temu, da skupina šele začenja pot na slovenski glasbeni sceni, je bil ljubljanski rock klub Roxly poln do zadnjega kotička, poleg novinarjev in prijateljev pa so jih prišli spodbujat tudi nekateri glasbeni kolegi. Po uvodni besedi simpatične glasbene TV voditeljice Maruše Ojsteršek smo bili priča uigranemu enournemu nastopu, ki je bil povsem prežet z energijo. Ob spevnih refrenih in hitrih ritmih se je plesalo tudi pod odrom, zabava pa se je potem zavlekla pozno v noč.
"Očarani smo bili nad udeležbo. Prišlo je veliko prijateljev in, še bolj pomembno, nekaj ljudi iz glasbenega posla, ki jim resnično zaupamo. Obiskovalci so poznali vsaj en komad - naš prvi single Halo - in prvi songalongi so vedno najlepši," pravijo Nevember1.

Album Himne, hvalnice, molitve, cifre, vojaki in disko je izšel v elektronski obliki in je na voljo brezplačno na uradni spletni strani skupine: www.nevember1.com

"Pesmi so nastajale od junija do novembra  2009 v studiu v Trzinu in pa v Zagorju. Večino plošče smo naredili sami, na domačem podstrešju. Pesmi so osebno izpovedne, v osnovi imajo precej uporniški naboj in stremijo stran od potrošništva in kapitalizma. Glavna muza je sedenje na klopcah v nakupovalnih centrih,"
je s hudomušnim nasmeškom povedal vodja zasedbe in pevec Primož P Ram Siter, ki je zapleten naslov album pojasnil takole: "Naslov albuma je takšen zato, ker je svet kot disko z zelo uigranim DJ-em."

Spletni izvod albuma bodo  fantje v naslednjih mesecih dopolnjevali in spreminjali z novimi grafikami in remiksi ter dodali še kako dodatno pesem.

NEVEMBER1 - Halo

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.Album Himne, hvalnice, molitve, cifre, vojaki in disko si lahko na računalnik naložite na TEJ POVEZAVI.

Foto: Nevember1
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav