download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: NOVA LEGIJA - DOTIK SRCA

novalegija04Končno je zagledal luč sveta novi album skupine Nova legija, ki je nastajal že dolgo časa. Poimenovali so ga Dotik srca, kot je tudi naslov njihovega zadnjega singla, ki so ga predstavili v začetku leta. Na zgoščenki je 10 skladb, v večini avtorsko delo Janeza Zorjana. K nastanku pesmi so pripomogli tudi: Zvonko Zorjan, Mili, B.J. Vunjak, Werner Brozovič, Dušan Zore, Tomi Valenko, Mitja Krapša, Bor Zuljan in Dejan Borovič.


Naslovnico zgoščenke krasi fotografija Tanje Zrinski. Večurno fotografiranje je potekalo v hotelu Radin, v Radencih. Za pričesko in make up je poskrbela Martina Žilavec, obleka pa je delo modne oblikovalke Sanje Veličković. Zgoščenko je izdaja založba Zlati zvoki.

NOVA LEGIJA - Dotik srca

Audio clip: Adobe Flash Player (version 9 or above) is required to play this audio clip. Download the latest version here. You also need to have JavaScript enabled in your browser.


nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav