download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: N'TOKO - PARADA LJUBEZNI

Ntoko_foto_Ales_RosaPo petih letih ustvarjalnega premora ter začasni samoukinitvi, se na slovenske odre znova vrača N'Toko. Danes, 4. novembra bo izdal svoj tretji solistični album v slovenskem jeziku, ki nosi naslov Parada ljubezni in v širšem pomenu govori tudi o njegovem tokratnem tematskem naboru.


V kolikor je šlo pri prvem albumu za odkrito spogledovanje z alternativnim hiphopom, pri drugi pa za neklasično bendovsko obliko hiphopa, je njegov tokratni pristop še najbolj klasičen. N'tokova največja kvaliteta so, kot vedno, izredno močna besedila, katerim večni svetovni popotnik dodaja lastna videnja globalne okolice. Svojo psihološko, družbeno-moralno perspektivo je spretno pomešal z aktualnimi globalnimi in lokalnimi fenomeni ter nekaj izzivalnimi besedili.

Parada ljubezni je skoraj v celoti njegovo delo, saj je za vsa besedila, vokale in podlage (razen ene), poskrbel kar N'toko sam. Več prostora je tokrat namenil počasnejšemu podajanju besedil, kar boste lahko videli tudi na njegovem uro in pol trajajočem promocijskem koncertu v treh dejanjih.

V njih bo N'toko samo za promocijski nastop nastopil v vseh svojih pojavnih oblikah, saj bo nastopil solo na beate, z bendom, pa tudi unplugged. Na odru se mu bodo pridružili nekateri glasbeni sopotniki. Po osnovnem promocijskem koncertu se bo N'toko po krajši evropski turneji, kjer predstavlja svoj internacionalni prvenec v angleškem jeziku, posnet za japonski trg, v samostojni obliki odpravil tudi po slovenskem klubovju.

Zaradi izjemnega zanimanja za današnji N'tokov promocijski koncert ob izidu nove plošče Parada ljubezni in v izogib preveliki gneči so se odločili za reprizo, ki se bo zgodila v soboto, 6.11.2010 v Gala hali.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav