download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ROCK PARTYZANI - VEDNO NA PRAVI STRANI

RockPartyzani_malaSte v dobri družbi ali ste morda sami? Ste proti nam ali morda z nami? Živite pri svojem fantu ali še pri mami? Rock Partyzani so vedno na pravi strani! Rock Partyzani so po treh letih (njihov prvi album Dan zmage je izšel leta 2007) ponovno navdušili slovenski narod in pripravili nov partizanski golaž z 12 novimi skladbami – novi album Vedno na pravi strani.


Poleg treh predjedi, ki jih že poznamo (Yugo, 1. maj, Slovenija ma jajca), so v glavno jed umešali še 9 novih skladb: od navijaške Vsi v en glas, nostalgične Prjatu stari (pri kateri sodeluje Janez Zmazek – Žan), uporniške Delavski bugi (ki je, mimogrede, tudi prihajajoči single), ljudskih napevov Anka partizanka, Žito, Ob tabornem ognju do Kekčevih vragolij v skladbi Dobra volja je najbolja in finalnega miksa Dobre vile, ki je sestavljen iz uspešnic Tinkare Kovač, Alye in zasedbe Tabu.

Poleg glavnih kuharjev Rock Partyzanov so pri rezanju čebule, izbiri mesa in mešanju golaža sodelovali tudi številni njihovi glasbeni kolegi Janez Zmazek-Žan, Alya, Tinkara Kovač, Anja Rupel, Omar Naber, Mama Manka, Sandra Feketija in še četa svobodno mislečih glasbenikov in prijateljev Rock Partyzanov. Začimbe pa sta v golaž prispevala še Angelo Oman (ilustracija ovitka), Azmir Čvorak (oblikovanje) ter drugi kuharski vajenci.

Skladbe in besedila so zelo ljudsko obarvana in nam pripovedujejo zgodbe iz slovenskega vsakdana. Pesmi so družbeno-kritične in obenem zabavne ter zazrte v svetlo prihodnost. Hkrati pa skrbijo tudi za razvoj plesne kulture na slovenskem, saj je ob vsaki skladbi naveden tudi plesni stil (npr. Bugi vugi, Hitra polka, Grško-Rimski sirtaki, Kmet Rock itd.) za prave poznavalce plesa.

Za novi skladbi iz albuma Prjatu stari in Delavski bugi bo skupina posnela tudi videospota s pomočjo režiserja in prvoborca Klemna Dvornika, v sponzorstvu  Minstrstva  za nekulturo in za potrebe oddaj Netalenti in Mali brat.

Rock Partyzani se trenutno pripravljajo na ofenzivo in predstavitev svojih novih "kuharskih" mojstrovin (tako v medijih kot na promocijskih koncertih po Sloveniji, širše in ožje), ki so na novem, pravkar izdanem albumu Vedno na pravi strani.

Prepričani smo, da bo marsikaterega slovenskega glasbenega gurmana vonj novega partizanskega golaža premamil v nakup, okušanje in poslušanje novega albuma Rock Partyzani – Vedno na pravi strani.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav