download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: SKAKTUS - 2010

SKAKTUS_04Leto 2010 je za nami, a vendarle ne še čisto. 2010 je namreč naslov novega albuma kočevsko-ljubljanske zasedbe Skaktus. To je njihov drugi album, na njem pa je trinajst novih skladb. Album je bil, tako kot že prvi, sneman v Beogradu, kjer je dobil tudi končno zvočno podobo, v sodelovanju z tamkajšnjimi renomiranimi glasbeniki in producentom. Skaktus nove skladbe opisujejo kot nekakšno mešanico popa, rocka in ska godbe, podprto z zanimivimi in pestrimi glasbenimi aranžmaji, ki pazljivega poslušalca ne zdogločasijo.


Prvi singel iz albuma z naslovom Čuden dan se že vrti po radijskih postajah, nastal pa je v sodelovanju s članom zasedbe MI2, Jernejem Dirnbekom. Za naslovno skladbo 2010 pa predstavljajo tudi video spot, ki je nastal v produkciji studia Kramberger&Uran. Trenutno lahko skupino Skaktus vidite in slišite na odrih slovenskih klubov, kjer promovirajo svoj novi izdelek.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav