download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Album Stratosfera Jerneja Zorana že na voljo

Jernej Zoran je novomeški kitarist in nekdanji član zasedbe Društvo mrtvih pesnikov, ki je pred kratkim napovedal izid albuma Stratosfera in z veseljem sporočamo, da je album že na voljo v spletni trgovini iTunes.
Napoved albuma je pospremil tudi izid pesmi ‘Vegas’, ki je po uspešnicah ‘Tisočletja’ in ‘Poljubi me’ že tretji singel z omenjenega albuma. Na albumu pa lahko poleg omenjenih treh najdete še devet novih pesmi: naslovno ‘Stratosfera’, ‘Krasni novi svet?’, ‘Monsanto Baby Blues’, ‘Lažejo’, ‘Moja dežela’, ‘Kaplja’, ‘Vse ti dam’, ‘Osamljen potnik skozi čas’ ter ‘Labodji spev’. Jernej je na album upravičeno ponosen, saj je prav on tudi avtor vseh besedil, glasbe in aranžmajev, vokale so prispevali: Lara Poreber, Damir Lisica, Gaber Brin, Janez Lamovšek ter Sašo Đukić, na bobnih pa so sodelovali Miha Recelj, Dušan Obradinović in Miro Tomšič.
Jernej Zoran je novomeški kitarist in nekdanji član zasedbe Društvo mrtvih pesnikov, je pred kratkim napovedal izid albuma Stratosfera. Sporočamo vam, da je album že na voljo v spletni trgovini iTunes. 

Napoved albuma je pospremil tudi izid pesmi Vegas, ki je po uspešnicah Tisočletja in Poljubi me že tretji singel z omenjenega albuma.

Na albumu pa lahko poleg omenjenih treh najdete še devet novih pesmi: naslovno Stratosfera, Krasni novi svet?, Monsanto Baby Blues, Lažejo, Moja dežela, Kaplja, Vse ti dam, Osamljen potnik skozi čas ter Labodji spev.

Jernej je na album upravičeno ponosen, saj je prav on tudi avtor vseh besedil, glasbe in aranžmajev, vokale so prispevali: Lara Poreber, Damir Lisica, Gaber Brin, Janez Lamovšek ter Sašo Đukić, na bobnih pa so sodelovali Miha Recelj, Dušan Obradinović in Miro Tomšič.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav