download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: THE CANYON OBSERVER - CHAPTER I

tco07The Canyon Observer je petčlanska osrednjeslovenska zasedba, ki se zateka predvsem k post-metalskemu zvoku, a ga para na svoj način z eksotičnimi oznakami kakršni sta sludge in atmosferični noise. Letos so prvi koncert odigrali kar pred sorodnimi Russian Circles v soboškem MIKK-u, drugega pa pred prav tako sorodnim bendom Rosetta v ljubljanskem Orto baru. Nazadnje so nase opozorili z enodnevno predelavo Nirvaninega Territorial Pissings, ki je ob 20. obletnici albuma Nevermind zajel letni oder Gala hale.


Zdaj je bend prvo dozo svojega muziciranja zapakiral v EP naslovljen Chapter I: The Current of Her Ocean Brings Me to My Knees. Mini album pri založbi Kapa izide 20. oktobra in prinaša prve štiri studijske posnetke The Canyon Observer, predstavili pa ga bodo še isti dan v klubu Gromka na Metelkovi. Nato sledi turneja z gornje radgonskimi Y. Pot jih bo peljala prek Čakovca in Zagreba do Beograda, pa prek Makedonije in Bolgarije nazaj v domače kraje.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav