download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

album: ZRCALO DEHUMANIZACIJE

czd22To je kompilacija priredb pesmi skupine Center za dehumanizacijo. Po Pankrtih in Nietih smo v slovenskem punku dobili še Center za dehumanizacijo – CZD. Kompilacija je mednarodna. Na njej npr. Angleži pojejo v slovenščini, v drugem primeru so pesmi prevedene v srbski jezik. Ta CD je skupina Center za dehumanizacijo pripravljala skoraj 10 let, saj so nekatere pesmi posnete pred desetletjem, druge pa so delo najaktualnejših punkovskih in rockovskih zasedb iz Slovenije in tujine.


Na albumu Zrcalo dehumanizacije je opravljen poskus revizije dosedanjih sodelavcev in glasbenikov, ki so igrali s skupino CZD v njeni skoraj 30-letni karieri (od leta 1984). Na njem slišimo veliko večino punka, alternative, celo elektronike in akustike.

Poseben projekt narejen samo za ta album je glasbeno umetniški izdelek Zrcalo dehumanizacije v katerem sodeluje veliko znanih Slovencev.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav