download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Barni band se vračajo z albumom Veseloigra

Po devetih letih in dveh izdanih cd-jih (Jutro pojutrišnjem - Helidon 1999 in Drugi krog - samozaložba 2003), je zadnji dan v marcu 2012, izšel novi cd rokerjev iz Rogaške Slatine, Barni banda, z naslovom VESELOIGRA. Enajst novih komadov s prepoznavnimi Barnijevimi besedili in rockovsko glasbeno podlago je bilo posnetih v letih 2010 do 2012, v studiu Garbage v Ljubljani, pod taktirko producenta Draga Popoviča - Popija. Aleš Boroš Barni - vokal, Boštjan Imenšek - kitara, Boštjan Selič - bas in Sandi Kampuš - bobni je ekipa, ki se ji v studiu in v živo pridruži še Peter Baroš na klaviaturah.
Skupina, je bila pred leti najbolj znana po svojem hitu Naša pesem ( mi smo samo špilali za vas...), za katerega je z režiserjem Venom Jemeršičem posnela tudi uspešen videospot.
Za sabo ima nastope na vseh večjih festvalih kot so; Rock Otočec, Škisova tržnica, Lampiončki, Globoka grla, Festival Šrot, Rock zvok, Majski dnevi, Griže... Vrstili so se nastopi na brucovanjih, odigrali so ogromno število samostojnih koncertov. Čeprav se zavedajo, da je pot na vrh težka , fantje s tem albumom napovedujejo vrnitev na slovensko glasbeno sceno. Oziroma k svoji ciljni, študentski, publiki .
Po devetih letih in dveh izdanih cd-jih (Jutro pojutrišnjem - Helidon 1999 in Drugi krog - samozaložba 2003) je zadnji dan v marcu 2012 izšel novi cd rokerjev iz Rogaške Slatine, Barni band-a z naslovom Veseloigra.
Enajst novih komadov s prepoznavnimi Barnijevimi besedili in rockovsko glasbeno podlago je bilo posnetih v letih 2010 do 2012, v studiu Garbage v Ljubljani, pod taktirko producenta Draga Popoviča - Popija. Aleš Boroš Barni - vokal, Boštjan Imenšek - kitara, Boštjan Selič - bas in Sandi Kampuš - bobni je ekipa, ki se ji v studiu in v živo pridruži še Peter Baroš na klaviaturah. Z albuma smo že slišali tudi singel Ni potrebno, da me ljubiš.

Skupina je bila pred leti najbolj znana po svojem hitu Naša pesem (mi smo samo špilali za vas...) za katerega je z režiserjem Venom Jemeršičem posnela tudi uspešen videospot.

Za sabo ima nastope na vseh večjih festvalih kot so Rock Otočec, Škisova tržnica, Lampiončki, Globoka grla, Festival Šrot, Rock zvok, Majski dnevi, Griže... Vrstili so se nastopi na brucovanjih, odigrali so ogromno število samostojnih koncertov. Čeprav se zavedajo, da je pot na vrh težka, fantje s tem albumom napovedujejo vrnitev na slovensko glasbeno sceno. Oziroma k svoji ciljni, študentski publiki .
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav