download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Clade od izidu albuma Firstborn z videospotom Sheep

Skupina Clade, ki preigrava družbeno usmerjen alter-rock, je 5. 10. 2014 predstavila svoj novi kontroverzni videospot za pesem Sheep, ki je tudi ena izmed 11-ih pesmi njihovega prvega albuma Firstborn. 
Prvi 104-je oboževalci, ki so se v preteklem mesecu naročili na njihove e-novice, si s povezave, ki so jo prejeli v e-nabiralnike, že lahko prenesejo njihov celoten album in uživajo v poslušanju. Naslednjih 100 naročnikov na novice se že zbira, če želite tudi vi prejeti brezplačen digitalen album, se prijavite tukaj.
 
Vse pesmi na plati imajo umetniški pridih, ki jih povezuje v eno zaokroženo celoto. Vizualna upodobitev tako spota kot tudi albuma je umetniško delo. Za abstraktno naslovnico albuma je poskrbel slovenski umetnik Tomaž Šebrek, za vizualno podobo spota pa so poskrbeli: režiser in direktor fotografije Žan Šebrek, snemalec in direktor fotografije Klemen Humar, Alex Delay kot asistent in za rekvizite, Anže Medved v vlogi kravatarja ter sužnji: Julija Pečnikar, Viktorija Oblak Pečnikar, Patricia Arh, Simon Sekavčnik, Ana Šali, Ajda Hribernik, Matej Perhoč, Jure Javoršek in Živa Kadunc.
Videospot dobro zajema sporočilnost skupine in nove plate Firstborn, saj skupina Clade skozi vse svoje pesmi, ki so izključno avtorsko delo, izraža mnenja, opazke, kritike in čustva do današnje družbe ter sili posameznika v samorefleksijo. Pesem Sheep ni nič drugačna in nosi močno sporočilo družbi. Videospot nazorno opozarja na problem današnje družbe, v kateri posameznik slepo sledi množici in dopušča izkoriščanje, ki je prisotno v vseh segmentih družbe. Zgodba se razvije v poskus upora in ostane odprta za nadaljnja razmišljanja.
 
Glasba skupine Clade je izjemno močna in bogata, k čemur pripomoreta tudi udaren kitarski zvok in energičen ritem. Poleg energičnosti je pri skupini opaziti tudi neizmerno strast do glasbe. Vsi, ki so že bili na kakšnem koncertu in tako deležni neposrednega stika z njihovo glasbo, so presenečeni nad izrazito čustveno noto, ki definira njihove skladbe.
 
Začutite njihov neverjetni utrip in si oglejte videospot za pesem Sheep. 
 

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav