download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Danes izide album SNTNTN skupine Grizzli Madams

Pred dvema letoma se je zgodil inštrumentalni EP posavskega trojca Grizzli Madams, imenovan V vrtincu vsemogočnega miru. 12.4.2012 pa je dan, ko bo luč sveta ugledal njihov prvi dolgometražec SNTNTN, posnet v studiu Negligence.
Trio ohranja izraz iz svojega EP-ja, a ga hkrati globoko preseže in se potika tik nad prepadom kitarskih riffov, strumnim basiranjem ter udarno rockersko bobnarsko linijo. Glasbi je nemogoče dodeliti etiketo, saj po eni strani ohranjanjo tradicijo alternativnega rocka, hkrati pa skoraj v vseh pogledih štrlijo izven klasičnega šablonskega rockerskega izraza.

Pridih dinamičnega, ekstatičnega in mračnega opozarja, da so se fantje kalili v metalskih zasedbah, njihovo zlitje stonerskih in post rockovskih prijemov pa jih skozi spretno stkan inštrumentalni kolaž vodi izven pričakovanih uokvirjanj v svet raziskovanja najrazličnejših žanrskih tokov. Album SNTNTN bo izdala Založba Radia Študent, s katero so fantje sodelovali že pri svojem EP-ju.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav