download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Drill predstavlja Nuklearno zimo

Drill predstavlja Nuklearno zimo
Foto: Benjamin Kovač

V soboto, 9. marca je v izolskem klubu Hangar svoj drugi album predstavil nadebudni raper Andrej Bučar – Drill. Album nosi naslov Nuklearna zima.

Nuklearna zima je Drillova napoved prihodnosti, če se določene stvari drastično ne bodo spremenile. Je le svarilo pred teoretičnim scenarijem, ki se nam v primeru nespoštovanja zakonov narave nevarno približuje. Njegove pesmi se dotaknejo problematike današnje družbe, prav tako pa ima album svetlo plat, saj opisuje njegovo življenje, ki ne glede na hladen naslov ni vedno črno obarvano.
 
Album vsebuje 15 različnih rap komadov. K sodelovanju so pristopili kolegi iz založbe, in sicer Emkej, Ghet, Nemir, prav tako pa lokalni veljaki – Hugo, Stru, Crni, Burke Katich, Gero idr. Za Nuklearno zimo so bite sproducirali Šuljo, Šinks, Mentaly Ill, Nite in Benjamin Shock, ki je poskrbel tudi za mastering. Izvršni producent plošče je Marko Kocjan-Emkej.
 
Album je izšel pri neodvisni založbi Wudisban Records in je na voljo od 9. marca 2013.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav