download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Emkej & Dj Splif predstavljata album Cifre

V soboto, 31. 8., je na slovensko sceno prišlo nekaj svežega, sočnega, skoraj predrznega. Izšel je album dveh izvajalcev, ki sta se razvijala tako rekoč z ramo ob rami, a v različnih glasbenih smereh. Predstavljamo vam album Cifre, ki je nastal v skupni kuhinji dveh Mariborčanov – raperja Emkeja in didžeja Splifa.
Medtem ko je Emkej postal eden najprepoznavnejših slovenskih raperjev, je Splifu enako uspelo v elektroniki. Več let sta s spoštovanjem spremljala uspehe drug drugega, do ključnega momenta, ko se je lirika enega mojstra popolnoma ujela v masiven beat drugega, gumbi na mašinah so med sebe spustili mikrofon in nastal je komad Cifre, kar je tudi naslov EP-ja. A to je bil šele začetek … Po cifrah je nastalo še šest komadov, umetnika pa sta pokazala, da je v glasbi edina meja le lastna domišljija. Povezava hip-hopa z elektroniko se je izkazala kot izjemno posrečena kombinacija, ki v slovenskem glasbenem prostoru prinaša svežino, sporočilo albuma pa je vzpodbujanje pozitivnih moralnih vrednot pred materialnimi dobrinami. 
 
Album je izšel v začetku septembra pri neodvisni založbi Wudisban Records.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav