download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Emkej po dveh letih z novim albumom, Znajdi se

Dve leti po izidu prvega albuma "Šmorn" se Marko Kocjan – Emkej predstavlja z novim albumom, ki ga je ustvaril s primorskim producentom JK Soulom. Album ima močan pridih soula, besedila pa skozi njegove oči govorijo o težavah v današnji družbi, ki ima napačne vrednote. Rdeča nit albuma je boj med dobrim in zlim, postavlja pa se vprašanje, kako v današnji razvrednoteni družbi ostati pošten. Emkej poudarja, da ljudje danes svoja slaba dejanja opravičujejo na način: "Kaj je, znašo sn se!" in ravno zato je album dobil naslov"Znajdi se".
Za naslovni singel z albuma Znajdi se, je Emkej posnel tudi videospot, ki je delo priznane produkcijske hiše Fame & Flame Pictures. Videospot se s pomočjo simbolike in prispodob ponorčuje iz politične situacije v svetu in na komičen način prikaže napake današnje družbe. V spotu je prisotnih večina predstavnikov Velebora: Mito, Mrigz, Ghet in Marko Kocjan - Emkej. Igrajo pa še Boris Bella, Miha Petri in Tropski Mc. Pod režijo se podpisujeta Robert Hedzet in Črt Erjavec, za masko pa je poskrbela Petra Fröhlich.
Album je bil uradno predstavljen 9. Marca v mariborskem Kinu Udarnik in si ga je mogoče tudi brezplačno prenesti na: mtvideo.nivas.hr/files/EMKEJ-ZNAJDI_SE.zip
Dve leti po izidu prvega albuma Šmorn se Marko Kocjan – Emkej predstavlja z novim albumom, ki ga je ustvaril s primorskim producentom JK Soulom.
Album ima močan pridih soula, besedila pa skozi njegove oči govorijo o težavah v današnji družbi, ki ima napačne vrednote. Rdeča nit albuma je boj med dobrim in zlim, postavlja pa se vprašanje, kako v današnji razvrednoteni družbi ostati pošten. Emkej poudarja, da ljudje danes svoja slaba dejanja opravičujejo na način: "Kaj je, znašo sn se!" in ravno zato je album dobil naslov Znajdi se.

Album je bil uradno predstavljen 9. Marca v mariborskem Kinu Udarnik in si ga je mogoče tudi brezplačno prenesti na tej povezavi.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav