download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Exsilium predstavljajo prvenec Too many years of silence

Exsilium smo slovenska folk/black metal zasedba in delujemo že od leta 2005. Leta 2007 smo izdali demo z naslovom "Into The Exile", ki je vseboval 5 pesmi, sedaj pa smo izdali naš prvi album, ki nosi ime "Too many years of silence". Album smo pod skrbnim očesom studijskih mojstrov (Žiga Zmazek, Jan Švigelj) posneli v studiu Negligence (www.myspace.com/negligencestudio), za mixing & mastering je pa poskrbel Markus Skroch (Kalthallen Studios, Nemčija).
Na prvencu je 9 avtorskih pesmi, in sicer: From red to black, The burning halo, Heathen blood, Zora, Slava, Icebound, Vinotok, Too many years of silence, Moment.
Nekaj pesmi iz novega albuma je na voljo tudi na youtube straneh.
Exsilium je slovenska folk/black metal zasedba, ki deluje že od leta 2005. Leta 2007 so izdali demo z naslovom Into The Exile, ki je vseboval 5 pesmi, sedaj pa so izdali še njihov prvi album, ki nosi ime Too many years of silence.
Album so pod skrbnim očesom studijskih mojstrov (Žiga Zmazek, Jan Švigelj) posneli v studiu Negligence, za mixing & mastering je pa poskrbel Markus Skroch (Kalthallen Studios, Nemčija). 

Na prvencu je 9 avtorskih pesmi, in sicer: From red to black, The burning halo, Heathen blood, Zora, Slava, Icebound, Vinotok, Too many years of silence, Moment. Nekaj pesmi iz novega albuma je na voljo tudi na Youtube strani skupine.

Album Too many years of silence je mogoče naročiti preko njihove Facebook strani ali preko uradnega e-mail naslova Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav