download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Hexenbrutal z drugim albumom Giant

31. maja 2013 izide pri neodvisni prekmurski založbi God Bless This Mess records drugi studijski album prekmurskega dvojca Hexenbrutal, z naslovom Giant.
Plošča je že od danes na voljo v digitalni verziji kot free download z bandcamp strani benda, prav tako pa bo dosegljiva fizična različica albuma na Tears From Ears festivalu, 31.5. v Murski Soboti.
 
Nova plošča Giant je nastajala v obdobju predolge zime, v GBTM recording facilities. Hexenbrutal sta novo ploščo ponovno posnela v družbi producenta Pluega, ki je že poskrbel za zaokroženo zvočno podobo na njunem prvencu Think of me as a friend iz leta 2009.
 
Bend je že napovedal izid plošče s predvajanjem komada 16 na straneh online zina Hrupmag. Prav tako je ekipa Specialke je povabila Hexenbrutal kot predvozače na torkov (21.5.) koncert Tristana Shona, ki glasbo ustvarja pod imenom Author & Punisher.
 
Že pred nastopom si lahko poženete v uhlje njuno novo plato Giant, ki bo je dosegljiva z bandcamp strani benda in se pripravite na razčefuk v klubu Gromka na Metelkovi.
 
Ob producentu Pluegu slavimo še Gregorja Purgaja, prav tako člana ekipe GBTM, ki pa je zaslužen za oblikovalski presežek novega albuma.
 
Hexenbrutal se takoj po nastopu na Tears from Ears festivalu odpravljata na krajšo evropsko turnejo!
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav