download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Idrijski Banditi predstavljajo drugi album Take the streets

Po prvencu Society Love Songs, ki je izšel marca 2010, so Idrijčani pred dnevi izdali svoj drugi album Take The Streets.
Po dokaj dolgotrajnem iskanju založbe je Nika Records fantom pomagala, da v svet pošljejo 11 novih skladb, bolj ali manj vse v njihovi maniri. Da je zvok na drugi plošči sicer nekoliko bolj dovršen, izpopolnjen, v primerjavi s prvencem je na Take The Streets precej bolj razvita solo kitara, priznavajo tudi pankerski akterji sami. Od prvega albuma je vendarle preteklo nekaj vode, Banditi so »zrasli« in to se na novi plošči precej pozna. 
 
Za besedila je v večini še vedno zaslužen pevec Matej Alič, ki več kot očitno sledi aktualnemu družbenemu dogajanju. Na albumu je nanizanih 11 avtorskih skladb, poleg naslovne Take The Streets, ki bo v kratkem dobila tudi video podobo, še New Tommorow, Hopes And Dreams, The Longest Road, Money, Shout, Break It, The Day, Walk Away, Distress ter Failed Society. Vidite, zakaj konstantno omenjamo aktualne naslove? Tudi verzi, ki jih je Alič prelil na papir, so v isti barvi.
 
"One for the money, the power and the fame, two for the system that keeps'em in the game, three for the media machine, STOP!"
 
Omembe vreden je še dodatek, ki so ga pankerji uvrstili na ploščo. Gre namreč za priredbo legendarnega Ruskega vohuna Nietov. Čas bo pokazal, če bo z aktualne plošče prišla uspešnica v velikosti Rad bi le, ki je Bandite (trdno) zasidrala na slovenskem pankerskem tronu. 
 
Album Take The Streets je že na voljo v digitalni obliki na iTunes, in sicer za "slabotnih" 6 evrov. 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav