download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Izšla je Tristanova glasbena pravljica

Izšla je Tristanova glasbena pravljica
Foto: Peter Uhan
Čudovita zgoščenka Večer za dva s pesmimi Slovenske popevke v novih preoblekah ne razkriva čustvenega baritona Roka Pečečnika, ki se je rodil pred devetnajstimi leti, ampak Tristana, rojenega nekega novembrskega večera leta 2011 ob poslušanju glasbe z veliko začetnico. Predvsem slovenske glasbe. Zato je postal Tristan, zaradi nesmrtne ljubezni, zaradi večne zvestobe do njegove Izolde, do glasbe stare Slovenske popevke!
Grega Forjanič, producent, aranžer: »Ne pomnim, da bi mlad pevec vstopil v glasbeno areno na tako suveren način, kot je to naredil Rok. Brez kančka strahu je odprl bogato zakladnico najvidnejših slovenskih avtorjev in iz nje izbral štirinajst čudovitih in interpretacijsko izredno zahtevnih melodij, ki so v novi glasbeni preobleki in Rokovem subtilno mehkem podajanju, zaživele na novo. Rdeča nit čutečih besedil in not je... ljubezen, Rokova ljubezen do glasbe.«
Mojmir Sepe, skladatelj, aranžer: »Rok je fant, ki veliko obeta in mislim, da ne samo na pevskem področju. Vsekakor pa je njegov pevski prvenec za začetnika presenetljiv.«
Jure Robežnik, skladatelj, aranžer: »Mlad glasbenik s prihodnostjo, ki se slovenske glasbe preteklega obdobja loteva poglobljeno, s spoštovanjem – pa tudi z ljubeznijo. Z veseljem sem sodeloval pri tem zahtevnem projektu.«
Čudovita zgoščenka Večer za dva s pesmimi Slovenske popevke v novih preoblekah ne razkriva čustvenega baritona Roka Pečečnika, ki se je rodil pred devetnajstimi leti, ampak Tristana, rojenega nekega novembrskega večera leta 2011 ob poslušanju glasbe z veliko začetnico.
Predvsem slovenske glasbe. Zato je postal Tristan, zaradi nesmrtne ljubezni, zaradi večne zvestobe do njegove Izolde, do glasbe stare Slovenske popevke! 

Grega Forjanič, producent, aranžer: "Ne pomnim, da bi mlad pevec vstopil v glasbeno areno na tako suveren način, kot je to naredil Rok. Brez kančka strahu je odprl bogato zakladnico najvidnejših slovenskih avtorjev in iz nje izbral štirinajst čudovitih in interpretacijsko izredno zahtevnih melodij, ki so v novi glasbeni preobleki in Rokovem subtilno mehkem podajanju, zaživele na novo. Rdeča nit čutečih besedil in not je... ljubezen, Rokova ljubezen do glasbe.«"

Mojmir Sepe, skladatelj, aranžer: "Rok je fant, ki veliko obeta in mislim, da ne samo na pevskem področju. Vsekakor pa je njegov pevski prvenec za začetnika presenetljiv."
  
Jure Robežnik, skladatelj, aranžer: "Mlad glasbenik s prihodnostjo, ki se slovenske glasbe preteklega obdobja loteva poglobljeno, s spoštovanjem – pa tudi z ljubeznijo. Z veseljem sem sodeloval pri tem zahtevnem projektu."
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav