download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Kompilacija Kočevje špila - Grupni

Predstavlja se vam v slovenskem prostoru malce neznana, ampak vsekakor premalo slišana – kočevska glasbena scena. Da pa temu ne bo tako, so v Kočevju združili sile in izdali kompilacijo Kočevje špila – Grupni. Na njej se pojavlja 18 avtorskih pesmi izpod ustvarjalnih 18 glasbenikov in bendov iz tega dela Slovenije.

Nekateri že slišani in preverjeni, nekateri brez izkušenj, a vsi s svojo zgodbo. Bistven uspeh izdaje kompilacije je v povezovanju glasbenikov, izrazita podpora Občine Kočevje, ki je izdajo tudi omogočila in promocija glasbenikov in glasbe iz kočevskega konca.

Društvo Kočevskih Glasbenikov je iz neformalnega povezovanja prešlo v uradno združenje glasbenikov, ki bo delovalo v korist razvoja kočevske glasbene scene. Izdaja kompilacije je nadaljevanje zastavljenega dela, ki se je začelo z izvedbo Kočevske Rock Scene 2011 in 2012.

Na CDju so avtorske pesmi naslednjih 18ih kočevskih glasbenih izvajalcev: Hellex, Kosmate dlesni, Sintetika, Semo & Sonic, Primož Turk & Skrajneži, Gaber Brin, Lea Likar, Andraž Hribar, Charlie Butter Fly, Golliwog, Pankeroschi, Sell Out, Kinemine, Skaktus, Foršus, The Perception, Nčodnč in Jaguar februar.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav