download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Laibach z albumom We come in peace iz filma Iron sky

Konec aprila bo pri založbi Mute izšel album ‘WE COME IN PEACE: LAIBACH’ – soundtrack filma IRON SKY (Jekleno nebo), enega najbolj pričakovanih v letošnjem letu.
Hkrati pa so Laibach napovedali tudi izid albuma  ‘An Introduction To… Laibach / Reproduction Prohibited’, ki na prodajne police prihaja spomladi.
Jekleno nebo, film režiserja Tima Vuorensola, je premiero doživel na letošnjem berlinskem filmskem festivalu, ker je bil med najbolj iskanimi filmi. Režiser je navdih za film našel v skupini Laibach, posebej v njihovem albumu iz leta 2006 ‘Volk’ – zbirka interpretacij državnih hymen vključno z ameriško, ki se pojavi na soundtracku za film. Napovednik filma Jekleno nebo si lahko ogledate s klikom na http://www.youtube.com/watch?v=Py_IndUbcxc .
Laibach bodo 20. aprila nastopili v Kinu Šiška v sklopu posebne evropske turneje ‘We come in peace’, ki bo potekala do konca aprila, v Šiški pa bo film Jekleno nebo doživel tudi slovensko premiero. Koncert bo vključeval tudi glasbo s prihajajočih albumov ‘Laibach Revisited’ in ‘Reproduction Prohibited / An Introduction To… Laibach’. Album bo zbirka najbolj znanih priredb v izvedbi skupine Laibach ter trije ne tako pogosti posnetki: ‘Bruderschaft’, kraftwerovska priredba njihove lastne pesmi ‘Brat moj’; ‘Warme Lederhaut’, priredba posnetka ‘Warm Leatherette’ v okviru projekta The Normal, ki je bil prvič izveden maja 2011 na zdaj že legendarnem festivalu Short Circuit presents Mute in ‘Ballad Of A Thin Man’, ki jo je prvotno posnel Bob Dylan.
Med drugim bodo Laibach nastopili tudi v razprodani prestižni dvorani Turbine Hall v londonski galeriji Tate Modern, kjer bodo 14. aprila 2012 rekonstruirali zgodovinski nastop na zagrebškem bienalu leta 1983 in zvok s turneje Occupied Europe 1983.
Konec aprila bo pri založbi Mute izšel album We come in peace: Laibach – soundtrack filma Iron sky (Jekleno nebo), enega najbolj pričakovanih v letošnjem letu. 

Hkrati pa so Laibach napovedali tudi izid albuma  An Introduction To… Laibach / Reproduction Prohibited, ki na prodajne police prihaja spomladi.

Jekleno nebo, film režiserja Tima Vuorensola, je premiero doživel na letošnjem berlinskem filmskem festivalu, ker je bil med najbolj iskanimi filmi. Režiser je navdih za film našel v skupini Laibach, posebej v njihovem albumu iz leta 2006 Volk – zbirka interpretacij državnih himen vključno z ameriško, ki se pojavi na soundtracku za film. Napovednik filma Jekleno nebo si lahko ogledate spodaj.

Laibach bodo 20. aprila nastopili v Kinu Šiška v sklopu posebne evropske turneje We come in peace, ki bo potekala do konca aprila, v Šiški pa bo film Jekleno nebo doživel tudi slovensko premiero. Koncert bo vključeval tudi glasbo s prihajajočih albumov Laibach Revisited in Reproduction Prohibited / An Introduction To… Laibach. Album bo zbirka najbolj znanih priredb v izvedbi skupine Laibach ter trije ne tako pogosti posnetki: Bruderschaft, kraftwerovska priredba njihove lastne pesmi Brat moj; Warme Lederhaut, priredba posnetka Warm Leatherette v okviru projekta The Normal, ki je bil prvič izveden maja 2011 na zdaj že legendarnem festivalu Short Circuit presents Mute in Ballad Of A Thin Man, ki jo je prvotno posnel Bob Dylan. 

Med drugim bodo Laibach nastopili tudi v razprodani prestižni dvorani Turbine Hall v londonski galeriji Tate Modern, kjer bodo 14. aprila 2012 rekonstruirali zgodovinski nastop na zagrebškem bienalu leta 1983 in zvok s turneje Occupied Europe 1983.

Video

nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav