download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Maša and the Crystal Penguins predstavila album Wonders

Maša and the Crystal Penguins je zanimiva nova slovensko-avstralska pop skupina, ki  je 22.4.2013 v Dvornem baru v središču Ljubljane predstavila svoj prvenec Wonders.
Skupina, ki jo sestavljata Koprčanka Maša in Brad Eve -  Avstralec, ki zadnjih 16 let živi v Ljubljani, je bila ustanovljena leta 2011. Na predstavitvi je pred navdušenim občinstvom zaigrala nekaj pesmi iz svojega prvenca Wonders.
 
Dvojni CD, ki je že na voljo na Petrolu ter v D.I.M. Music Shop na Petkovškovem nabrežju, je izdala agencija ArtBiro d.o.o. in vsebuje 12 pesmi v angleškem in 7 v slovenskem jeziku, ki jih je prevedla oz. prepesnila Lenka Vrhunec. 
 
Album vključuje izjemen prvi singel Bele Poljane, v katerem kot posebna gostja nastopa Neisha in priljubljeni novi singel En Pogled, ki je na številnih lokalnih radijskih postajah zelo dobro sprejet.
 
Maša se je rodila in odraščala v Kopru, sedaj pa študira v Ljubljani. Devet let se je učila klavir, v zadnjem času pa se posveča tudi petju.  Brad vodi zasebno jezikovno šolo za angleški jezik British World, kjer poučuje angleščino zadnjih 15 let. Je tudi član slovenske kriket reprezentance.
 
Na predstavitvi CD-ja v Dvornem baru se je skupina Maša and the Crystal Penguins predstavila s pesmimi ob spremljavi kitare in klavirja. Brad je kot avtor besedila, glasbe in aranžmaja na kitari spremljal pesmi, kjer je pel tudi spremljevalno melodijo. Maša je ob samostojni klavirski spremljavi zapela naslovno pesem albuma Wonders. S svojo uplugged izvedbo skladb je skupina izvedla izjemno doživet in čaroben nastop, v katerem je občinstvo resnično uživalo. 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav