download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Muff izdali album s preprostim naslovom Muff

Po sobotnem razprodanem promocijskem koncertu je tudi uradno v prodaji težko pričakovani album z naslovom Muff. 
Dvanajst pesmi izvrstnega popa, med njimi osem že znanih uspešnic, od katerih so tri prirejene posebej za album, napoveduje izjemen glasbeni izdelek zasedbe Muff.   
 
Projekt producenta, avtorja in vokalista Cazzafure je že od vsega začetka obetal drugačnost na domači glasbeni sceni. Tri leta intenzivnega ustvarjanja kasneje so se pevka Senidah, kitarist Tadej Košir, basist Grega Robič, bobnar Dorian Granda in klaviaturist Miha Gorše iz anonimnosti prebili do enega najbolj prepoznavnih in popularnih glasbenih imen.
 
Na albumu Muff so hiti Ti daješ, Tvoje moje in Naj sije v očeh v popolnoma novih aranžmajih, ki bodo zagotovo navdušili poslušalce. Dodana je tudi plesna uspešnica Men vse, ki jo je Cazzafura s Senidah ustvaril za odmevno oglasno akcijo. Štiri do sedaj še neobjavljene pesmi so strastna Aha, energična Padam, kitarska Jst ti dam in soulovska Kdo je kriv?. Kot poseben dodatek je na albumu tudi finalistka z letošnjega izbora za evrovizijo Let Me Be (Myself).
 
Album odlikuje 50 minut odlične glasbene izkušnje, saj spretno krmari med romantično-čustvenimi in energično-plesnimi pesmimi, ki tako produkcijsko, avtorsko kot izvajalsko predstavljajo enega najboljših domačih pop izdelkov letošnjega leta. 
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav