download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Neisha in Big Band RTV Slovenija z albumom Radiofonika

Neisha predstavlja svežo glasbeno poslastico. Tokrat je združila moči z Big Bandom RTV Slovenija in novi skupni projekt, ki je kar pokal po šivih od energije, se je februarja 2012 predstavil na odru v razprodani Katedrali ljubljanskega Kina Šiška. Zatem se je celotna ekipa znašla še v studiu in posnela nov album Radiofonika.Na njem je štirideset minut prave hitoidne bombe, katere zaščitni znak je dober 'groove'  in ultimativna orkestralna moč skupnega fortissima.
Repertoar na Radiofoniki večinoma obsega izbor pesmi z Neishinih dosedanjih plošč, torej njene dosedanje uspešnice, ki pa so bile tokrat izvedene v prav za ta projekt prirejeni 'big band' maniri. Kljub temu, da je prežet z funkom, soulom in r'n'b-jem, si Neisha in Big Band RTV Slovenija na njem privoščijo tudi njim lasten sprehod - od valčka (Malo tu, malo tam) do koračnice (Tiste lepe dni) pa vse tja do makedonskega ora (Ne daj, da gledam u nebo). Taktirko je v rokah vihtel maestro Vid Žgajner, ki je pod Neishinim budnim očesom 'zakrivil' aranžmaje in prinesel s sabo pravi novi mladi val bigbandovske svežine.
Neisha predstavlja svežo glasbeno poslastico. Tokrat je združila moči z Big Bandom RTV Slovenija in novi skupni projekt, ki je kar pokal po šivih od energije, se je februarja 2012 predstavil na odru v razprodani Katedrali ljubljanskega Kina Šiška.
Zatem se je celotna ekipa znašla še v studiu in posnela nov album Radiofonika.Na njem je štirideset minut prave hitoidne bombe, katere zaščitni znak je dober groove in ultimativna orkestralna moč skupnega fortissima.

Repertoar na Radiofoniki večinoma obsega izbor pesmi z Neishinih dosedanjih plošč, torej njene dosedanje uspešnice, ki pa so bile tokrat izvedene v prav za ta projekt prirejeni big band maniri. Kljub temu, da je prežet z funkom, soulom in r'n'b-jem, si Neisha in Big Band RTV Slovenija na njem privoščijo tudi njim lasten sprehod - od valčka (Malo tu, malo tam) do koračnice (Tiste lepe dni) pa vse tja do makedonskega ora (Ne daj, da gledam u nebo).

Taktirko je v rokah vihtel maestro Vid Žgajner, ki je pod Neishinim budnim očesom 'zakrivil' aranžmaje in prinesel s sabo pravi novi mladi val bigbandovske svežine.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav