download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Nikki Louder z novo ploščo Golden Men

Domači hrupni noiserockerji Nikki Louder napovedujejo svojo novo, tretjo dolgometražno ploščo Golden Men, ki bo izšla 17. aprila 2013 v sodelovanju Moonlee Records in Založbo Radio Študent, in sicer v CD in LP formatu ter kot brezplačen download.
Nikki Louder si za svoje intenzivno, kaotično in hrupno muziciranje upravičeno zaslužijo naziv prvaki slovenskega hrupnega rocka. Skupino oblikuje udarnost in brezkompromisnost - poslušalca rešetajo s hitrimi in surovimi rafali energije, ki surfa na razbijaškem bobnanju in kitarskem hrupu, ter ki v melodičnih preobratih le za trenutek zastane, zgolj kot kratek predah pred ponovnim skokom v novo zvočnike parajočo nevihto. Raztrgani vokali, ki se nenehno sprehajajo po tanki meji artikilacije in kričanja, še dodatno začinijo in čudovito povežejo celotno sliko.
 
Promocijski koncert ob izidu nove plošče bo v petek, 19. aprila 2013 v Menzi pri koritu v Ljubljani, kjer bodo ob boku Nikki Louder nastopili Barka Tone in Bele Plombe, za nadaljevanje vročega večera pa bosta poskrbela Djane Vaservaga in DJ Augenmas.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav