download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

novica: MAŠA NAPOVEDUJE ALBUM

masamedikNa prvo oktobrsko nedeljo je s prvim singlom s prihajajočega albuma Maša napovedala album, ki je sad celoletnega trdega dela. Singel z naslovom A si mislil name je delo Martina Štibernika in Urše Vlašič, na albumu pa boste lahko slišali še devet raznolikih skladb, ki so rezultat sodelovanja z različnimi umetniki.


"Sodelovala sem z odličnimi avtorji in glasbeniki, ki so mi pomagali s svojim znanjem in izkušnjami. Od njih sem se res ogromno naučila," pravi Maša. "Naj izpostavim avtorje, katerim sem res iz srca hvaležna za vsako njihovo 'minuto', ki so jo dali zame. Jan Plestenjak je tisti, brez katerega tega projekta sploh ne bi bilo in je tudi avtor večine komadov. Poleg Martina Štibernika in Urše Vlašič so bili prisotni tudi Danilo Kocijančič, Drago Mislej-Mef, pa Tomaž Domicelj in Dare Kaurič."

Prav slednja dva sta zaslužna za nenavadni poslastici v obliki dveh priredb; Maša je namreč zapela v duetu z obema. S Tomažem sta zapela njegovo ponarodelo Slovenskega naroda sin, z Daretom pa sta iz poletne uspešnice Luna nad obalo naredila pravo groovy piko na i.

Album nosi naslov 180°, saj je njena glasbena kariera popoln preobrat od prejšnjih skladb, po katerih se je morda spominjamo.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav