download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Polona Kasal album Na cesti izdaja na vinilki

Polona Kasal album Na cesti izdaja na vinilki
Foto: Sašo Hess
"Album Na Cesti se tiska", pravi Polona Kasal, medtem ko že nestrpno pričakuje decembrsko rojstvo svojega glasbenega prvorojenca. Album bo izšel v omejeni nakladi in sicer na spet vse bolj popularni vinilni plošči.
Seveda bodo vsi do albuma v digitalnih formatih lahko dostopili preko interneta, medtem ko ga na CD ne bo moč dobiti. "Za omejeno izdajo na vinilu sem se odločila, ker menim, da vinilna plošča glasbo nosi dostojneje in trajneje poleg tega, da je posnetek toplejši, medtem ko je CD format, ki postaja vse bolj zanemarljiv, saj muziko danes vsi prenašamo na osebni računalnik".
 
"Ker sem si projekt zastavila po principu "naredi sama" je tudi vinil že moč naročiti na moji uradni spletni strani, podpira pa me tudi Glasbena zadruga Celinka". S Sašo Hessom ta teden snemata video, ki bo podpiral tretji single od devetih komadov, ki se jih lahko nadejamo v predbožičnem času. 
 
Album na vinilu in v digitalni obliki že lahko prednaročite na uradni spletni strani Polone Kasal.
 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav