download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

Albumi

Daniel Vezoja s prvim samostojnim albumom Where The Light Resides.

Prvi solo album Daniela Vezoje nosi naslov Where The Light Resides. Avtor ga opiše kot "rahlo temačno, nočno ploščo za v avto”. Album je bil posnet v Orphan Recording studio v Dublinu, in sicer so ga snemali januarja, maja in novembra leta 2015. Producent plošče je Gavin Glass priznani singer-songwriter, producent, multiinstrumentalist in radijski voditelj iz Dublina.
Comments ()
Preberite več...

Avtomobili z novim albumom in singlom Daleč

Skupina Avtomobili bo v četrtek, 13. oktobra 2016 na koncertu v Kinu Šiška predstavila svoj novi, dolgo pričakovani album z naslovom Daleč. Pravkar je izšel tudi istoimenski single (Daleč), ki napoveduje izid albuma – uradni izid 15. september. Ustvarjalni navdih, ki skupino vodi že več kot 30 let, še vedno spremlja tudi njihove najnovejše skladbe. Fantje so ponovno ustvarili magični preplet edinstvene rock glasbe in besedil, ki vedno dajo misliti! V naslovni skladbi Daleč se je Avtomobilom pridružila Severa Gjurin, njihovo sodelovanje pa se je začelo že pred štirimi leti, ko je bila gostja na njihovem koncertu v Cankarjevem domu. Že takrat je prišlo do ideje, da bi bilo zanimivo skupaj kaj posneti, kar se je končno uresničilo v skladbi, ki jo predstavljajo. Severa Gjurin se je čudovito ujela v zvok skupine, obenem pa ga je s svojim žametnim glasom nadgradila ter dodala neko novo dimenzijo in zanjo značilen šarm.
Comments ()
Preberite več...

Ditka z novim albumom Ne spreminjaj me

Na promocijskem koncertu, ki ga je Ditka organizirala na domačih Prevaljah, je glasbenica predstavila nov album z naslovom Ne spreminjaj me. Do zadnjega kotička napolnjena, dvorana Družbenega doma Prevalje, je uživala  ob predstavitvi desetih novih uglasbitev Lainščkove poezije.
Comments ()
Preberite več...

Izšel je prvi album skupine Up N' downs

"… na pladnju nudim, kar imam res rad," se glasi verz pesmi Vse kar sem pozabil na istoimenskem debutantskem albumu rockerjev Up N’ downs. Člani zasedbe vam torej ponujajo, kar imajo res radi – svojo glasbo! Glasbeniki so namreč izdali svoj prvi studijski album, sedaj pa je na voljo tudi digitalna različica.
Comments ()
Preberite več...
Naroči se na ta RSS

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav