download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Puzzled s prvencem Bad Times for Bedtime Stories

The Puzzled s prvencem Bad Times for Bedtime Stories
Foto: Primož Lukežič
V začetku aprila je pri Glasbeni zadrugi Celinka izšel prvenec skupine The Puzzled, ki nosi naslov Bad Times for Bedtime Stories. The Puzzled je nova zasedba, ki jo sestavijo štiri uveljavljeni glasbeniki: avtor, basist in vokalist Tibor Mihelič Syed, harmonikar Marko Brdnik, bobnar Marko Lasič in kitarist Mario Babojelič.
Na albumu Bad Times for Bedtime stories je objavljenih 7 precej kompleksnih in dolgih inštrumentalno-vokalnih kompozicij izpod peresa Tiborja Miheliča Syeda, sicer znanega kot basista zasedbe Katalena.

Nosilna skladba te izdaje nosi naslov Time without her is wasted (in tri podnaslove). Ta skoraj devetminutna kompozicija najbolje predstavlja početje skupine The Puzzled: romantičen vokalni prolog, ki se odvija v zadušljivi spalnični atmosferi partnerskega odnosa, se po nekaj minutah preseli v kaotični vrvež nočnega življenja, v katerega pobegne on, ki se nikoli ne bo znal soočiti s tem, da je čas brez nje stran vržen čas.
 
The Puzzled bodo svojo glasbo predstavili na odru Gala Hale na Metelkovi, in sicer v četrtek, 25. aprila ob 21. uri.
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav