download theme

Bonus for new user http://bet365.artbetting.gr 100% bonus by bet365.

bet365.artbetting.co.uk

Zarolaj.si

A+ A A-

The Tide predstavljajo album Landings

The Tide predstavljajo album Landings
Foto: Jani Ugrin
Od zadnjega albuma skupine The Tide so minila štiri leta, vse skupaj pa je raslo skozi 10-letno ustvarjanje. Album Landings, ki bo izšel 20. septembra, prikazuje 11 različnih zgodb in edina naravna rdeča nit so njeni ustvarjalci.
"To je naš najbolj zrel album do sedaj, čeprav mislimo, da imamo še veliko za povedati. Mogoče lahko v prihodnosti pričakujete nekaj povsem drugačnega, saj smo ugotovili, da na tak način lahko ustvarjamo celo življenje," pravijo The Tide. 
 
Promocija tretjega studijskega albuma se bo začela že dan pred predstavitvenim koncertom, in sicer 19. septembra, ko bo v zgodbo pristankov kot medijski partner vstopil Val 202. Začelo se bo z jutranjim gostovanjem v radijskem studiu, sledil bo pristanek v etru naravnost z letala Pipistel, glasbeno javljanje z letališča Jožeta Pučnika in nato za konec dneva še zadnji pristanek v Kulturnem središču evropskih vesoljskih tehnologij v kraju Vitanje. Kako bodo pesmi z albuma zvenele na različnih koncih Slovenije, boste lahko zvočno spremljali na Valu 202, v sliki pa neposredno na spletni strani www.rtvslo.si. 
 
"Landings so pristanki enajstih pesmi na albumu in nič več. Landings so trenutki in vse okoli njih."
 
Tretji studijski album je skupina The Tide intenzivno ustvarjala zadnji dve leti, v zaključni fazi produkcije pa so v družbo povabili še šesti par ušes, Matjaža Morausa Zdešarja, ki je poskrbel za miks. "Ta album bo sigurno zaključil 10 letno zgodbo pri The Tide in obrnil nov list za novo desetletje ustvarjanja. Odgovori o naši prihodnosti se skrivajo v izgubljenih tujih kovčkih na postajališčih, kjer še nismo bili," pravijo člani skupine. 
 
Devetim skladbam na albumu sta dodana še dva remiksa, za katera sta poskrbela Aldo Ivančič in Matjaž Moraus Zdešar, prav tako pa je v eni od pesmi k Tomažu Štularju vokalno pristopila pevka Emilia Debska Mirčič. Glede na to, da skupina skozi desetletje uspešno sodeluje s kreativnim dvojcem Kitsch-Nitch, sta tudi tokrat pokrbela za vizualno podobo albuma in dodala več kot le kip možakarja z brado in kitaro. 
nazaj na vrh

Spletna revija Zarolaj.si je vpisana v razvid medijev pod zap. št. 1575 // info@zarolaj.si // 031 606 132 // Zadnjih 100 objav